Meteen naar de inhoud
Home » Blog

Blog

Meisjesdromen komen uit

Meisjesdromen komen uit!

Het woord jongensdroom hoor je vaak. Van meisjesdroom had ik nog niet gehoord. Maar mijn meisjesdroom is in september 2012 toch echt uitgekomen. Maar liefst 22 jaar zwoegen had eindelijk resultaat: een ontmoeting met mijn jeugdidool, acteur Michael Dudikoff. Op mijn 11e keek ik naar… Lees verder »Meisjesdromen komen uit!

Fake profielen op LinkedIn

Het valt mij de laatste tijd op dat ik steeds meer uitnodigingen krijg van niet-bestaande personen op LinkedIn: fake profielen. Deze profielen hebben dan al gedeelde connecties, omdat een groot deel van mijn connecties blijkbaar mensen accepteert zonder hun profiel te checken of hun connecties… Lees verder »Fake profielen op LinkedIn

Fijne feestdagen!

2022 was een mooi jaar voor Contentchick.nl. In september nam ik afscheid van mijn loondienstbaan en werd ik volledig zzp’er. Een goede keuze, want ik kreeg de kans om 2 mooie grote opdrachten te doen. In dit blog een greep uit de leuke dingen in… Lees verder »Fijne feestdagen!

Campagnebanner Zo werkt Samen beslissen

Zo werkt samen beslissen

Het Zorginstituut Nederland heeft Contentchick.nl ingehuurd als Social Media Specialist voor de campagne ‘Zo werkt Samen beslissen’. Het Zorginstituut deelt de resultaten van 16 projecten van de Stimuleringsregeling Samen beslissen. De socialmediacampagne brengt deze projecten extra onder de aandacht. Samen beslissen Samen beslissen betekent dat… Lees verder »Zo werkt samen beslissen

Publicaties van Contentchick.nl

Op zoek naar een tekstschrijver, copywriter of content creator? Bekijk een overzicht van publicaties van Contentchick.nl.